Contact

Ik werk enkel op afspraak. Je maakt het best een afspraak via het contactformulier op de website. Dan neem ik snel met jou contact op.

Een afspraak maken

Alle afspraken gaan door in groepspraktijk Equilibre, Dikkebusseweg 248, 8900 Ieper (www.equilibre.info).

Een afspraak is pas definitief na bevestiging. 

Je mag het domein van Equilibre oprijden, achteraan is een ruime parking voorzien. 

Indien je niet aanwezig kan zijn op de reeds gemaakte afspraak, kan je tijdig je afspraak annuleren en dat minstens 48 uren op voorhand. Een afspraak annuleren minstens 48u op voorhand kan kosteloos.

Voor annulaties minder dan 48u op voorhand of voor het niet naleven van de afspraak zonder verwittigen, wordt een verzuimvergoeding van 1 sessie – uur in rekening gebracht, tenzij mits voorleggen van een (dokters)attest dat aangeeft dat je de sessie niet kon bijwonen wegens ziekte of overmacht (ongeval, plots overlijden van een naaste …). Het tijdig afzeggen van je afspraak laat mij toe om iemand anders sneller te helpen en zorgt voor een vlotte organisatie van mijn agenda. Alvast bedankt voor je begrip. 

Info i.v.m. betaling van de sessies: 

Indien je gebruik maakt van een loopbaancheque van de VDAB, mag je die cheque naar mij doormailen wanneer die beschikbaar is, bij voorkeur vóór aanvang van je intakegesprek. Met loopbaancheques van VDAB krijg je 7 uren begeleiding voor slechts 90 euro (zie ook info loopbaanbegeleiding).

Loopbaancheques zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Ze worden enkel ingezet voor loopbaangerelateerde vragen en uitdagingen en worden niet voor andere doeleinden aanvaard. 

Betaling gebeurt cash of via Payconiq op het einde van elke sessie of na een kerntalentenanalyse.  Betaling met bancontact is in de praktijk niet mogelijk.

Kerntalenten, Wat zijn dat nu juist?