Contact

Ik werk enkel op afspraak. Je maakt het best een afspraak via het contactformulier op de website. Dan neem ik snel met jou contact op.

Een afspraak maken

Alle afspraken gaan door in groepspraktijk Equilibre, Dikkebusseweg 248, 8900 Ieper (www.equilibre.info) en dit kan op volgende momenten:

– maandag: overdag en ’s avonds
– woensdag: namiddag en ’s avonds
– vrijdag: voormiddag 

Voor organisaties is in company coaching mogelijk

Een afspraak is pas definitief na bevestiging. 

Je mag het domein van Equilibre oprijden, achteraan is een ruime parking voorzien. 

Indien je niet aanwezig kan zijn op de reeds gemaakte afspraak, kan je tijdig je afspraak annuleren en dat minstens 48 uren op voorhand. Het tijdig afzeggen van je afspraak laat mij toe om iemand anders te helpen. Ingeval van niet of laattijdig annuleren, zal een verzuimvergoeding ter waarde van één sessie-uur aangerekend worden. Alvast bedankt voor je begrip. 

Indien je loopbaanbegeleiding met een loopbaancheque van de VDAB volgt, mag je die cheque naar mij doormailen wanneer die beschikbaar is, bij voorkeur vóór aanvang van je intakegesprek.

Loopbaancheques zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Ze worden enkel ingezet voor loopbaangerelateerde vragen en uitdagingen en worden niet voor andere doeleinden aanvaard. 

Betaling kan cash, via Payconiq of met factuur via overschrijving. Betaling met bancontact is in de praktijk niet mogelijk.

Kerntalenten, Wat zijn dat nu juist?