Contact

Ik werk enkel op afspraak. Je maakt het best een afspraak via het contactformulier op de website. Dan neem ik snel met jou contact op.

Een afspraak maken

Alle afspraken gaan door in groepspraktijk Equilibre, Dikkebusseweg 248, 8900 Ieper (www.equilibre.info) en dit kan op volgende momenten:

– maandag: overdag en avond
– woensdag: namiddag en avond
– vrijdag: voormiddag

Je mag het domein oprijden, achteraan is een ruime parking voorzien. 

Indien je niet aanwezig kan zijn op de reeds gemaakte afspraak, kan je tijdig je afspraak annuleren en dat minstens 24 uren op voorhand.

Indien je loopbaanbegeleiding met een loopbaancheque van de VDAB volgt, mag je die cheque naar mij doormailen wanneer je die ontvangen hebt, bij voorkeur vóór aanvang van je intakegesprek.

Betaling kan cash, via Payconiq of met factuur via overschrijving. Betaling met bancontact is in de praktijk niet mogelijk.

Loopbaancheques kunnen enkel ingezet worden in een loopbaantraject, ter preventie van een burn-out/bore-out, voor re-integratie na burn-out/bore-out/ziekte, voor werkgerelateerde stressbegeleiding. Loopbaancheques worden nooit aanvaard voor andere dienstverlening, zoals therapie, herstel van een burn-out/bore-out, training, vorming of studiekeuzebegeleiding. Een loopbaancheque is altijd persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Kerntalenten, Wat zijn dat nu juist?