Gegroeid

Dag Nele
 
Wat een mooi verslag, ontroerend om te lezen. Het klopt volledig met hoe ik me voel. Dankzij mijn loopbaantraject met kerntalentenanalyse kan ik nu meer en meer begrijpen waar al mijn vreemde trekjes/gevoelens vandaan komen. En hoe ik dit kan invullen/aanpakken. Ik krijg ongelofelijk veel zin om mijn project om te zetten in iets concreets!  
Dit document is echt goud waard en verdient een plekje boven mijn bed. Zelfs op een moment waar ik me wat minder voel, zal dit mij erdoor helpen.
 
Hartelijk dank voor deze kans en deze mooie woorden! Ik heb ongelofelijk veel goesting in de toekomst.

Marlies

Joepie! Ik ben normaal!
Alle puzzelstukjes vallen samen en alles wordt duidelijk. Precies een verademing, een gevoel van thuiskomen, een gevoel van WAW! Een heel blij gevoel in de goede richting aan het werk te zijn en inzicht in wat ik in de toekomst beter wel en beter niet op mij neem.

Nathalie V.

Nele heeft me bepaalde zaken doen inzien, zaken waarvan ik wist dat deze diep verborgen zaten in mezelf, maar niet of te weinig naar boven kwamen. Ik ken nu mijn kerntalenten, waardoor ik meer mogelijkheden zie op professioneel vlak. Sindsdien durf ik ook meer in die richting te denken en handel ik er eigenlijk ook naar. De heel rustige en duidelijke aanpak zorgde ervoor dat ik de energie voelde die ik nodig had om in beweging te komen. Nu durf ik eigenlijk meer in mezelf te geloven. Nele heeft er met de kerntalentenmethode voor gezorgd dat ik een beter zelfbeeld op professioneel vlak bekomen heb. Nu weet ik dat ik mag geloven in mezelf en in mijn eigen kwaliteiten. Bij deze…dank je wel, Nele! Ik raad iedereen die wat in de knoei zit met zichzelf op professioneel vlak aan de stap naar loopbaanbegeleiding bij Groeistap te zetten.

Pieter

Nele heeft mij met de kerntalentenmethode doen inzien dat wat ik op professioneel vlak wil geen stap terug is, maar dat het een groeistap is. Een stap om dichter bij mezelf te komen en te blijven.

Veronique

Met de kerntalentenanalyse heb ik een duidelijk kader gekregen, waarmee ik mezelf beter begrijp en waarmee ik me bewust ben van wat er mij energie geeft of net energie kost. De kerntalentenanalyse en gesprekken met Nele hebben me geholpen om te begrijpen waarom ik bij bepaalde jobs of projecten in het verleden mij goed of net niet goed voelde. Dit inzicht wil ik nu ook gaan toepassen bij nieuwe projecten en eventueel een volgende job. Ik heb de woorden gekregen om mijn sterktes en verwachtingen duidelijk naar collega’s en leidinggevenden te communiceren, op een constructieve en open manier. Met mijn kerntalentenanalyse kan ik nu aan de slag om mijn carrière doelbewust de richting te geven die ik zelf wil.

Matthias

Net een kerntalentenanalyse laten doen voor onze dochter van 17. Ik ben echt onder de indruk van de methode maar vooral van hoe Nele dat doet. Ze biedt veiligheid en legt alles super helder uit. Ze is duidelijk erg onderlegd in de methode en in het coachen van mensen.
Je krijgt meteen inzichten in je kwaliteiten en in je energiegevers en energievreters zodat je concrete handvaten hebt om mee verder te gaan. Een kerntalentenanalyse bij Nele is echt een cadeau voor het leven!

Nathalie C.

Dag Nele,

Onze dochter is ondertussen Sociaal Werk begonnen. Ze is heel blij en ik heb de indruk dat ze opnieuw open bloeit. Bedankt voor je begeleiding, het heeft haar enorm geholpen en zelfzekerheid gegeven! 

E.

Dag Nele,

Het was even geleden dat ik het verslag van mijn kerntalentenanalyse terug had doorgenomen. Het heeft me net een enorme energieboost gegeven en duidelijkheid geschept over welke beslissing ik moet nemen. 

Nogmaals bedankt voor alles!

Bram

Wat een leuke manier van loopbaanbegeleiding en vooral ook van het (her)ontdekken van je kerntalenten! Je wordt op een heel leuke en warme manier even terug ondergedompeld in je kindertijd, waarbij vergeten herinneringen nog eens komen piepen. Blij dat ik bij Nele loopbaanbegeleiding kon volgen en vooral dat ik echt mag geloven in mijn eigen kunnen en mogelijkheden om verder te groeien in wat mijn zieltje in de wereld wil zetten!

Isabel

Dag Nele

Bedankt voor je verslag. Ik neem dit binnenkort eens grondig door.

En ook bedankt voor zovéél meer.
Bedankt voor je luisterend oor.
Bedankt voor je waardevolle inzichten die je me meegaf.
Bedankt voor je steun en begrip.
Bedankt voor je volste vertrouwen in mijn ‘kunnen’ en ‘zijn’.
Bedankt voor de veilige, aangename, wonderlijke omgeving.

Het heeft mij allemaal enorm deugd gedaan. Dit waren voor mij echte oplaadmomenten.
Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad kwam.

 Veel liefs

Els

Vragen over mijn werkwijze of plan je graag meteen een sessie in?