Gegroeid

Bedankt voor de begeleiding en voor het verslag.

Ik zal het zeker inzetten in de toekomst.

Het komt op dit moment als geroepen bij mijn heropstart op het werk.

De analyse brengt mij heel wat interessante inzichten.

Er waren losse puzzelstukjes die ik niet onmiddellijk kon plaatsen maar de analyse zorgde ervoor dat de puzzel gelegd is.

Nu nog verder uitklaren waar ik effectief naartoe wil, binnen of buiten mijn huidige werkgever.

Ik ben heel tevreden over jouw aanpak!

Sarah

Nele is een warme vrouw die me wist te raken. Heel professioneel en menselijk nam ze me mee in de inkijk in mezelf. Op die manier gaf ze me het duwtje om opnieuw mezelf te waarderen en werk te maken van de dingen waar ik goed in ben en energie van krijg.

Sandra

Dank je wel voor jouw mooie en uitvoerige verslag!
Globaal genomen is het een verslag dat mij mooi weergeeft.
Ik word er rustig door en het geeft me vleugels 😉. Nu kan ik alles nog beter overzien en kan daardoor beter en juister handelen, wat ik alleen maar kan toejuichen.

Peter

Ik ben heel blij met en dankbaar voor de kerntalentenanalyse die Nele voor me maakte. Het gaf me een boost. Heel waardevolle informatie die levenslang bruikbaar is. Ik zou het iedereen aanraden. Vooral ook de jongvolwassenen. Het kan je veel verkeerde studie- en jobkeuzes (met het gepaard gaande energieverlies) besparen. Doen!

Nathalie

Dag Nele,

Ik wil je bedanken voor de steeds heel aangename gesprekken. Ik draag de nieuwe inzichten voor altijd met me mee. De kerntalentenanalyse heeft me de ogen geopend en doen stilstaan. Ik zie boeiende toekomstmogelijkheden. Dankzij de analyse, die ik telkens weer kan nalezen, kwam ik tot het inzicht waar ik tegenaan liep en leerde ik mijn kwaliteiten opnieuw kennen. Het zal me helpen om een positieve keuze te maken op professioneel vlak, op basis van zelfinzicht en zelfkennis. En dat geeft me rust!

Katelijn 

Van minuut 1 een warm en leuk contact met Nele! Eerst heb ik volledig mijn verhaal kunnen doen, er werd echt goed geluisterd naar wat mijn verwachtingen waren. Na de kerntalentenanalyse wist ik perfect hoe ik in elkaar zit en waar ik op moet letten bij het verdere verloop van mijn carrière. Een aanrader voor iedereen die in de knoop zit met zichzelf en/of zijn huidige werkomgeving!

Jerome

Ik ben dankbaar voor de inzichten die Nele mij met de kerntalentenmethode gegeven heeft. Sindsdien heb ik meer zelfvertrouwen, durf ik mijn plek innemen op mijn werk en durf ik grenzen stellen. Nu ik weet dat ik veel sterke kerntalenten heb en voor mij ook duidelijk is welke die zijn, zet ik ze bewust in in mijn werk. Daar zien ze dan ook mijn kwaliteiten, met als gevolg dat ze mij meer autonomie, uitdaging en verantwoordelijkheid geven. Daardoor doe ik mijn werk nu veel liever. Ik heb veel meer energie.

Ik zie nu mezelf en ik slaag erin om mijn eigenheid te behouden in plaats van me voortdurend aan te passen.

Gabriele

Dank je wel voor het verslag, Nele! Hele mooie lay-out ook! Mooi gedaan!

Ik heb veel gehad aan de gesprekken en ben nog steeds verwonderd hoe die analyse zo mooi kan verwoorden hoe ik ben. Precies of die analyse de puzzel van mijn innerlijk helemaal in stukjes op tafel legt!

Dankjewel voor alle goede raad en hulp!

Ik denk nog vaak aan de uitspraak van de zuurstofmaskers in het vliegtuig ;)!

Berdine

Ik was op werkvlak volledig de weg kwijt en wist niet meer welke richting ik uit wilde, toen ik met Nele in contact kwam. Dankzij de kerntalentenanalyse van Nele leerde ik wat mijn sterke talenten zijn. Regelmatig grijp ik terug naar het verslag om er zo voor te zorgen dat ik nog steeds in lijn leef met mijn kerntalenten. Nele gaf mij zoveel inzicht in mezelf en mijn waarden. Sinds een halfjaar ben ik nu zelfstandige als social media coach/virtueel assistente en ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld op werkvlak. Ik kijk zelfs uit naar mijn werkdagen! En daar zit de kerntalentenanalyse van Nele 100% voor iets tussen! Een aanrader dus!

Annelien

Dag Nele

Ik wil je heel erg bedanken voor mijn loopbaanbegeleiding en de kerntalentenanalyse. Er zijn een aantal talenten waar ik geen weet van had en waar ik nu extra op zal letten bij het maken van bepaalde keuzes. Je verslag gaf me ook veel vertrouwen en een warm gevoel van binnen. Ik kreeg opnieuw moed om verder te gaan.

Anneleen

Nele stelde me gerust, met een luisterend oor mocht ik mijn verhaal vertellen van mijn zoektocht, twijfels.

Samen tot een besluit komen aan de hand van de kerntalenten, een hele verrijking! Wie in de knoop zit of op een kruispunt staat in z’n leven raad ik aan dit traject te volgen.

Ann

Dag Nele
 
Wat een mooi verslag, ontroerend om te lezen. Het klopt volledig met hoe ik me voel. Dankzij mijn loopbaantraject met kerntalentenanalyse kan ik nu meer en meer begrijpen waar al mijn vreemde trekjes/gevoelens vandaan komen. En hoe ik dit kan invullen/aanpakken. Ik krijg ongelofelijk veel zin om mijn project om te zetten in iets concreets!  
Dit document is echt goud waard en verdient een plekje boven mijn bed. Zelfs op een moment waar ik me wat minder voel, zal dit mij erdoor helpen.
 
Hartelijk dank voor deze kans en deze mooie woorden! Ik heb ongelofelijk veel goesting in de toekomst.

Marlies

Joepie! Ik ben normaal!
Alle puzzelstukjes vallen samen en alles wordt duidelijk. Precies een verademing, een gevoel van thuiskomen, een gevoel van WAW! Een heel blij gevoel in de goede richting aan het werk te zijn en inzicht in wat ik in de toekomst beter wel en beter niet op mij neem.

Nathalie V.

Nele heeft me bepaalde zaken doen inzien, zaken waarvan ik wist dat deze diep verborgen zaten in mezelf, maar niet of te weinig naar boven kwamen. Ik ken nu mijn kerntalenten, waardoor ik meer mogelijkheden zie op professioneel vlak. Sindsdien durf ik ook meer in die richting te denken en handel ik er eigenlijk ook naar. De heel rustige en duidelijke aanpak zorgde ervoor dat ik de energie voelde die ik nodig had om in beweging te komen. Nu durf ik eigenlijk meer in mezelf te geloven. Nele heeft er met de kerntalentenmethode voor gezorgd dat ik een beter zelfbeeld op professioneel vlak bekomen heb. Nu weet ik dat ik mag geloven in mezelf en in mijn eigen kwaliteiten. Bij deze…dank je wel, Nele! Ik raad iedereen die wat in de knoei zit met zichzelf op professioneel vlak aan de stap naar loopbaanbegeleiding bij Groeistap te zetten.

Pieter

Nele heeft mij met de kerntalentenmethode doen inzien dat wat ik op professioneel vlak wil geen stap terug is, maar dat het een groeistap is. Een stap om dichter bij mezelf te komen en te blijven.

Veronique

Met de kerntalentenanalyse heb ik een duidelijk kader gekregen, waarmee ik mezelf beter begrijp en waarmee ik me bewust ben van wat er mij energie geeft of net energie kost. De kerntalentenanalyse en gesprekken met Nele hebben me geholpen om te begrijpen waarom ik bij bepaalde jobs of projecten in het verleden mij goed of net niet goed voelde. Dit inzicht wil ik nu ook gaan toepassen bij nieuwe projecten en eventueel een volgende job. Ik heb de woorden gekregen om mijn sterktes en verwachtingen duidelijk naar collega’s en leidinggevenden te communiceren, op een constructieve en open manier. Met mijn kerntalentenanalyse kan ik nu aan de slag om mijn carrière doelbewust de richting te geven die ik zelf wil.

Matthias

Net een kerntalentenanalyse laten doen voor onze dochter van 17. Ik ben echt onder de indruk van de methode maar vooral van hoe Nele dat doet. Ze biedt veiligheid en legt alles super helder uit. Ze is duidelijk erg onderlegd in de methode en in het coachen van mensen.
Je krijgt meteen inzichten in je kwaliteiten en in je energiegevers en energievreters zodat je concrete handvaten hebt om mee verder te gaan. Een kerntalentenanalyse bij Nele is echt een cadeau voor het leven!

Nathalie C.

Dag Nele,

Onze dochter is ondertussen Sociaal Werk begonnen. Ze is heel blij en ik heb de indruk dat ze opnieuw open bloeit. Bedankt voor je begeleiding, het heeft haar enorm geholpen en zelfzekerheid gegeven! 

E.

Dag Nele,

Het was even geleden dat ik het verslag van mijn kerntalentenanalyse terug had doorgenomen. Het heeft me net een enorme energieboost gegeven en duidelijkheid geschept over welke beslissing ik moet nemen. 

Nogmaals bedankt voor alles!

Bram

Wat een leuke manier van loopbaanbegeleiding en vooral ook van het (her)ontdekken van je kerntalenten! Je wordt op een heel leuke en warme manier even terug ondergedompeld in je kindertijd, waarbij vergeten herinneringen nog eens komen piepen. Blij dat ik bij Nele loopbaanbegeleiding kon volgen en vooral dat ik echt mag geloven in mijn eigen kunnen en mogelijkheden om verder te groeien in wat mijn zieltje in de wereld wil zetten!

Isabel

Dag Nele

Bedankt voor je verslag. Ik neem dit binnenkort eens grondig door.

En ook bedankt voor zovéél meer.
Bedankt voor je luisterend oor.
Bedankt voor je waardevolle inzichten die je me meegaf.
Bedankt voor je steun en begrip.
Bedankt voor je volste vertrouwen in mijn ‘kunnen’ en ‘zijn’.
Bedankt voor de veilige, aangename, wonderlijke omgeving.

Het heeft mij allemaal enorm deugd gedaan. Dit waren voor mij echte oplaadmomenten.
Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad kwam.

 Veel liefs

Els

Dag Nele,

Heel fijn om dit nog eens allemaal na te lezen in mijn verslag.
Ik ben er zeker van dat dit een prachtige houvast wordt naar de toekomst toe.
Het is een bevestiging dat ik de juiste jobinvulling heb en dat ik ook de capaciteiten heb om die job goed uit te voeren.
Ik kan iedereen zo’n kerntalentenanalyse aanraden.
Alvast hartelijk dank voor de begeleiding en de coaching tot hier toe. Ik heb er al enorm veel aan gehad.

Kirby

Dag Nele,

Dank je wel!

Wat fijn om deze analyse op de eerste werkdag van het nieuwe schooljaar te ontvangen…en dat op mijn vrije namiddag. Na wat voorbereidingswerk zet ik me straks met een kopje koffie en de nodige literatuur (waarvoor dank) in ’t zonnetje.

Bij de invulling van de werkgroepen op school had ik heel wat steun aan de kerntalentenanalyse! Ik zorgde in eerste instantie voor mezelf. Iets wat ik al jaren niet meer deed. Dit jaar probeer ik weinig te trekken maar vooral te duwen en te doen wat ik graag doe. Dit zonder me te verantwoorden. 🙂 Dat empathische is zeker iets waar ik aan wil werken. Ook het contact met mijn collega’s verliep goed. Ik probeer hierin een nieuwe start te nemen. Die energie vind ik omdat ik me bewuster ben van bepaalde kerntalenten.

Hartelijk dank voor jouw ‘groeistap’!

Lieve groet,

Liesbeth

Nele is een hele aangename, lieve vrouw. Ze was heel betrokken bij mijn verhaal. Ze begreep echt hoe ik me voelde en ze probeerde me op alle vlakken steun en goede raad te geven. De kerntalentenmethode is een leuke methode om je talenten en je valkuilen te leren kennen. Een echte aanrader voor iedereen die het moeilijk heeft om vragen als ‘Wat zijn mijn talenten?’ en ‘Wat wil ik in de toekomst gaan doen?’ te beantwoorden.

An

Dag Nele,

van harte bedankt voor je verslag.

Ik zal het met veel aandacht en meerdere keren lezen. Ik heb het gevoel dat ik mijn slapende of door mezelf onderdrukte dromen meer mag laten ontplooien.

Liesbet

Bedankt voor het leerrijke traject en de aangename begeleiding. Het was telkens een plezier om langs te komen en met een rugzak vol informatie buiten te stappen. Ik lees vanavond de volledige analyse door, zeer benieuwd!

Bedankt voor alle hulp en ik zal blijven reclame maken voor jou en jouw werk!

Charlotte

Toch even laten weten: we schreven onze dochter Nona net in voor de richting fotografie in Antwerpen. Ze blinkt in haar vel! Merci voor de extra duw!

Nele

Bedankt voor de fijne en inspirerende begeleiding de voorbije weken. Ook jouw open houding voor gesprek heeft me veel deugd gedaan. De kerntalentenanalyse vond ik zeer verhelderend, net als de voorgaande sessie met de foto’s. Die maakten een sterke visuele weergave van wat ik eigenlijk nodig heb, en dat het net die dingen zijn die tijdens het coronatijdperk zijn weggevallen.
De komende weken laat ik alles eventjes bezinken, om daarna de focus meer te leggen op mijn sterke kerntalenten of energiegevers. Ik ben zelf al benieuwd naar wat de toekomst zal brengen :-).
Hartelijk dank voor jouw hulp!

Ilse

Ondertussen heb ik alles een beetje laten bezinken en ik ben eigenlijk blij dat ik besef dat enkele van mijn sterke kerntalenten, die ik vroeger als negatieve eigenschappen van mezelf beschouwde, niet zo slecht zijn 😉. Ik zal er zeker gebruik van maken. Bedankt om mij hierin op zo’n korte tijd gesteund te hebben!! Het heeft mij echt deugd gedaan!

Gudrun

Ik heb mijn noden kunnen en durven uiten aan mijn leidinggevende. Ze hebben mij een voorstel gedaan, waarop ik positief gereageerd heb, want nu weet ik dat ik hier meer voldoening uit zal halen. Het is alvast een kleine sprong, die ik zonder jouw hulp niet had gezet.
Heel erg bedankt voor de coaching. Het geeft mijn leven momenteel een grote boost! Ik geef je nog een seintje als ik het verslag goed heb doorlezen.

Sien

De reden waarom ik bij Nele het traject gestart ben, was omdat ik geen overzicht had van wat mijn talenten waren en ik niet wist waar ik naartoe wilde met mijn carrière.
Na enkele gesprekken en het invullen van de vragenlijst met ‘de leukertjes’ heb ik een mooi overzicht van wat mijn talenten zijn. Er zijn zelfs talenten uitgekomen waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had! Ik zou iedereen aanraden om loopbaanbegeleiding met kerntalentenanalyse bij Nele te volgen! Ik heb zo ook een nieuwe hobby ontdekt!
Ik wil Nele bedanken voor haar luisterend oor, de gepaste raad en haar professionalisme.

Lisa

Het is al even geleden dat ik bij jou ben geweest. Ik heb veel aan jouw kerntalentenanalyse gehad, het heeft me een betere kijk gegeven op wat mijn sterke kerntalenten zijn, waar ik mijn energie uit haal en wat mijn energievreters zijn. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik toen de stap naar jou heb gezet. Ik denk er nog veel aan terug. Het blijft me bezighouden!
Lieve groeten.

Katelijn

Steeds op zoek naar mijn life purpose, kwam ik bij Nele terecht om de kerntalentenanalyse te ‘ondergaan’. Ik was een beetje sceptisch want na al die jaren kon ik toch niet meer dezelfde persoon zijn als dat meisje van toen? Laat staan dat ik nu dezelfde talenten en interesses zou hebben. Tijdens de sessie zelf voelde ik meteen dat ik Nele vertrouwde en dat ze me ook begreep in mijn zoektocht. Alleen het erover praten met haar maakte al veel los. Het verbaasde me welke informatie ik achteraf kreeg. Het klopte gewoon met wie ik ben en wat ik wil. Ze heeft voor mij een sluier weggenomen waardoor ik terug een meer heldere blik heb en focus kan creëren voor mezelf. Met het verslag – nooit ver weg – zet ik terug stappen in de richting waar het voordien blokkeerde. Dankjewel hiervoor, Nele!

Nienke

Vragen over mijn werkwijze of plan je graag meteen een sessie in?