Met de KernTalentenanalyse heb ik een duidelijk kader gekregen, waarmee ik mezelf beter begrijp en waarmee ik me bewust ben van wat er mij energie geeft of net energie kost. De KernTalentenanalyse en gesprekken met Nele hebben me geholpen om te begrijpen waarom ik bij bepaalde jobs of projecten in het verleden mij goed of net niet goed voelde. Dit inzicht wil ik nu ook gaan toepassen bij nieuwe projecten en eventueel een volgende job. Ik heb de woorden gekregen om mijn sterktes en verwachtingen duidelijk naar collega’s en leidinggevenden te communiceren, op een constructieve en open manier. Met de KernTalentenanalyse kan ik nu aan de slag om mijn carrière doelbewust de richting te geven die ik zelf wil.

Matthias

 

Nele,

Wauw 😊 bedankt! Deze bevestiging doet heel veel deugd!
Het wordt een uitdaging om alles te blijven combineren en om voor zoveel dingen tijd te blijven maken, want ik wil zoveel. Nu snap ik nog beter waarom ik graag zoveel doe op een dag en waarom ik precies zoveel dagen te kort kom per week.
Dat er een heel hevig enthousiasme in me schuilt voor zoveel moois in de wereld, een heel groot vuur dat brandt en nooit zal doven bij zoveel dingen die ik doe, dat ik op zoveel momenten kan voelen hoe het mijn hart en ziel verwarmt, daar ben ik dankbaar voor en zoals Bruce Springsteen het zingt:
“we gotta keep the fire burning
come on and dream baby dream”
Nele, ik bewonder jou, door wie je bent en wat je doet. Het zal heel veel mensen tot goede inzichten brengen...
Ik heb er zeker iets aan gehad, ik was heel benieuwd en vond het een enorm leuke ervaring.
Nu zal ik me minder rap schuldig voelen voor het feit dat ik graag veel eieren leg en ik zal zeker blijven omeletten maken.
Ieder jaar leer ik mezelf een beetje beter kennen en door het ontdekken van mijn KernTalenten zet ik weer een stap in de goede richting.
Eigenlijk kende ik mezelf al redelijk goed, zoals jij ook zelf zei, maar toch... ik begrijp mezelf precies beter, daardoor wil ik dus zoveel 😊 Ik dacht al dat ik 'gewoon' 'bijna nooit' tevreden of voldaan was 😊.
Een dikke merci Nele!
Ik zal blijven proeven en genieten van mijn omeletjes!

Hanne (28)

 

Nele heeft mij met de KernTalentenmethode doen inzien dat wat ik op professioneel vlak wil geen stap terug is, maar dat het een groeistap is. Een stap om dichter bij mezelf te komen en te blijven.

Veronique

 

Met behulp van de KernTalentenmethode zorgde Nele vooral voor een bevestiging. Een bevestiging dat ik in mijn vorige job veel energie verloor aan zaken die niet bij mijn persoonlijkheid en KernTalenten passen. Mijn KernTalentenanalyse zorgde voor een betere verwoording van mijn gevoelens op zowel werkvlak als persoonlijk vlak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zeer gericht op zoek kon gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik heb deze ondertussen ook gevonden.

Jonas (24)

 

Nele heeft me bepaalde zaken doen inzien, zaken waarvan ik wist dat deze diep verborgen zaten in mezelf, maar niet of te weinig naar boven kwamen.
Ik ken nu mijn KernTalenten, waardoor ik meer mogelijkheden zie op professioneel vlak. Sindsdien durf ik ook meer in die richting te denken en handel ik er eigenlijk ook naar. De heel rustige en duidelijke aanpak zorgde ervoor dat ik de energie voelde die ik nodig had om in beweging te komen. Nu durf ik eigenlijk meer in mezelf te geloven.
Nele heeft er met de KernTalentenmethode voor gezorgd dat ik een beter zelfbeeld op professioneel vlak bekomen heb. Nu weet ik dat ik mag geloven in mezelf en in mijn eigen kwaliteiten.
Bij deze…dank je wel, Nele! Ik raad iedereen die wat in de knoei zit met zichzelf op professioneel vlak aan de stap naar loopbaanbegeleiding bij Groeistap te zetten.

Pieter (39)

 

Als persoon maar ook vanuit mijn werkgebied (studiebegeleiding & coaching onderwijssector), maakte ik een afspraak bij Nele voor een KernTalentenanalyse. De vragenlijst die me werd opgestuurd, katapulteerde mij terug naar mijn kindertijd... Bij het duidingsgesprek werden al mijn antwoorden verder onderzocht a.d.h.v. een zeer aangenaam gesprek. Eindelijk een analyse die geen nare herinneringen oproept, pijnpunten onder de loep neemt of obstakels uitvergroot, maar gewoon vertellen over je ‘leukertjes’. Het spreekwoordelijke ‘ijs’ moest dus niet gebroken worden, de tijd vloog voorbij. En dan was het spannend… kaarten werden op tafel gelegd… En dan zit je daar, starend naar een ongelooflijk gedetailleerd én to-the-point beeld van jezelf. Ik werd er niet alleen stil van, tranen welden op, verklaringen voor wat goed gaat en wat minder, liggen op de tafel. Eenmaal buiten, op de terugrit naar huis, kreeg ik een enorme boost om ervoor te gaan: weg met al mijn twijfels en onzekerheden. ‘Gewoon springen’, zei ik tegen mezelf. Als persoon heeft de Kerntalentenanalyse mij de kracht gegeven om te kiezen voor wat ik écht wil. Ook als jongerenbegeleider ben ik helemaal overtuigd van het nut van deze verbluffende analyse. Ik ben fan van de KernTalentenmethode!

Sylvia