De reden waarom ik bij Nele het traject gestart ben, was omdat ik geen overzicht had van wat mijn talenten waren en ik niet wist waar ik naartoe wilde met mijn carrière.
Na enkele gesprekken en het invullen van de vragenlijst met 'de leukertjes' heb ik een mooi overzicht van wat mijn talenten zijn.
Er zijn zelfs talenten uitgekomen waarvan ik niet wist dat ik ze in mij had :) Ik zou iedereen aanraden om loopbaanbegeleiding met KernTalentenanalyse bij Nele te volgen! Ik heb zo ook een nieuwe hobby ontdekt!

Ik wil Nele bedanken voor haar luisterend oor, de gepaste raad en haar professionalisme.

Mvg,
Lisa juni 2022

 

Steeds op zoek naar mijn life purpose, kwam ik bij Nele terecht om de kerntalentenanalyse te 'ondergaan'. Ik was een beetje sceptisch want na al die jaren kon ik toch niet meer dezelfde persoon zijn als dat meisje van toen? Laat staan dat ik nu dezelfde talenten en interesses zou hebben. Tijdens de sessie zelf voelde ik meteen dat ik Nele vertrouwde en dat ze me ook begreep in mijn zoektocht. Alleen het erover praten met haar maakte al veel los. Het verbaasde me welke informatie ik achteraf kreeg. Het klopte gewoon met wie ik ben en wat ik wil. Ze heeft voor mij een sluier weggenomen waardoor ik terug een meer heldere blik heb en focus kan creëren voor mezelf. Met het verslag - nooit ver weg - zet ik terug stappen in de richting waar het voordien blokkeerde. Dankjewel hiervoor, Nele!

Nienke - Nooni by Nienke mei 2022

 

Dag Nele,

Het is al even geleden dat ik bij jou ben geweest. Ik heb veel aan jouw kerntalentenanalyse gehad, het heeft me een betere kijk gegeven op wat mijn sterke kerntalenten zijn, waar ik mijn energie uit haal en wat mijn energievreters zijn. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik toen de stap naar jou heb gezet. Ik denk er nog veel aan terug. Het blijft me bezighouden!

Lieve groeten,

Katelijn april 2022

 

Dag Nele,

Heel fijn om dit nog eens allemaal na te lezen in mijn verslag.
Ik ben er zeker van dat dit een prachtige houvast wordt naar de toekomst toe.
Het is een bevestiging dat ik de juiste jobinvulling heb en dat ik ook de capaciteiten heb om die job goed uit te voeren.
Ik kan iedereen zo'n kerntalentenanalyse aanraden...
Alvast hartelijk dank voor de begeleiding en de coaching tot hier toe. Ik heb er al enorm veel aan gehad.

Mvg,

Kirby april 2022

 

Beste Nele,

Heel erg bedankt voor dit verslag en voor de nieuwe inzichten over mezelf die ik dankzij jou heb mogen ontdekken.
Dit was een enorm verrijkend en verhelderende ervaring!
Ik zal dan ook niet nalaten om positieve reclame te maken!

 

Met vriendelijke groet,

Elodie april 2022

 

Dag Nele

Bedankt voor je verslag. Ik neem dit binnenkort eens grondig door.

En ook bedankt voor zovéél meer.
Bedankt voor je luisterend oor.
Bedankt voor je waardevolle inzichten die je me meegaf.
Bedankt voor je steun en begrip.
Bedankt voor je volste vertrouwen in mijn 'kunnen' en 'zijn'.
Bedankt voor de veilige, aangename, wonderlijke omgeving.

Het heeft mij allemaal enorm deugd gedaan. Dit waren voor mij echte oplaadmomenten.
Ik ben dankbaar dat jij op mijn pad kwam.

 

Veel liefs,

Els maart 2022

 

Dag Nele,

 

Ik kreeg gisteren het nieuws dat ik mag starten in die job waarvoor ik gesolliciteerd had. 

Full-time, geen weekends, vlakbij huis en een takenpakket dat mij volledig aanspreekt! Dromen komen dus toch soms uit!

 

Een dikke dank je wel voor de coaching, ik kijk er met een heel plezant en voldaan gevoel op terug. Groetjes,

 

Steffie maart 2022

 

De loopbaanbegeleiding was enorm verrijkend. Het was echt verrassend en leerrijk hoe mijn kerntalenten omschreven werden. Daarnaast was Nele enorm begripvol, toegankelijk en enthousiast. Ik kan het enkel maar heel hard aanraden om jezelf beter te leren kennen.

Kelly     maart 2022

 

Ruim een jaar geleden ging ik langs bij Nele voor loopbaanbegeleiding met KernTalentenanalyse. Na de eindbespreking werd bevestigd wat ik diep vanbinnen al voelde: ik wilde coach worden voor jonge mama's. Ik voelde mij door Nele en de KernTalentenanalyse écht ondersteund en gemotiveerd. Het is een extra bevestiging dat je mag vertrouwen op je intuïtie en op wat je écht leuk vindt! 
Ik ben daarom heel trots dat ik mezelf nu coach mag noemen. Ik coach, begeleid en ondersteun jonge mama's, pas bevallen én zwangere vrouwen. Ik werk op een hele persoonlijke manier waardoor elke sessie anders is. Je kan bij mij terecht wanneer je tegen bepaalde zaken aanloopt in het (aankomende) moederschap. Maar ook moeilijkheden met planning, stress, drukte en persoonlijke thema's krijgen voldoende ruimte tijdens mijn sessies. 
Ik ben Nele heel dankbaar voor haar inspirerende manier van werken. Ze gaf mij net dat ene duwtje en daardoor sta ik waar ik nu sta. Merci Nele!
 
Annelien – BALANS coaching maart 2022

 

 

Bij het maken van studie-, job- of andere levenskeuzes is een kerntalentenanalyse een zeer krachtige leidraad.
En Nele is dan ook nog eens de beste analist die ik ken.
Heb je kinderen in het vijfde of zesde middelbaar en wil je dat ze een studiekeuze maken die echt bij hen past? Twijfel niet en maak een afspraak bij Groeistap. Na de analyse krijgen ze een uitgebreid verslag mee naar huis dat ze ook in de toekomst nog vaak zullen kunnen gebruiken.

Sofie maart 2022

 

 

Wat een leuke manier van loopbaanbegeleiding en vooral ook van het (her)ontdekken van je kernkwaliteiten. Je wordt op een heel leuke en warme manier even terug ondergedompeld in je kindertijd, waarbij vergeten herinneringen nog eens komen piepen. Blij dat ik bij Nele loopbaanbegeleiding kon volgen en vooral dat ik echt mag geloven in mijn eigen kunnen en mogelijkheden om verder te groeien in wat mijn zieltje in de wereld wil zetten!

Isabel januari 2022

 

Dag Nele,

ik wil dat nog even meedelen:
ik vond het een heel aangename samenwerking, ik voelde me direct 'thuis' bij jou.
Ik ben heel blij dat ik die stap heb gezet, nu nog wat groeien in....
Uiteraard zit ik nog met vragen, bedenkingen naar de toekomst toe.
Welke talenten horen bij welk beroep?
Sowieso is het werken met kinderen iets wat ik graag doe.

Ik kijk uit naar het volledige verslag.

lieve groeten,

Heidi januari 2022

 

Na veel worstelen en zoeken, liet ik een kerntalentenanalyse doen. Dit was zo verhelderend. Alles werd heel duidelijk uitgelegd, waardoor je naar huis gaat met heel wat info. Nele is een heel warme dame, die haar tijd neemt om alles te verduidelijken. Ze heeft heel wat kennis van zaken.

 

Marlies   Januari 2022

 

Nele is een warme, doortastende coach die bij de eerste ontmoeting al veel spijkers op de kop sloeg. Ik voelde me meteen op mijn gemak door haar open luisterhouding, feedback en kennis over de kerntalentenmethode. Het is voor mij een steuntje in de rug om na een moeilijke periode opnieuw de draad op te pikken, met nieuwe moed en met nieuwe inzichten. 

Nancy   december 2021

 

Dag Nele, 

Enkele maanden geleden volgde ik bij jou de jobbegeleiding adhv de kerntalentenanalyse. 

Na nog wat wikken en wegen heb ik dan toch de stap durven zetten om iets zelfstandig op te starten. 

Het resultaat werd een webshop met artikelen voor gevoelige kinderen en jongeren. 

www.hoofdjevol.be

Later zou ik nog graag de massages voor kinderen aanbieden. 

Bedankt omdat ik dankzij jou toch de stap durfde te nemen. Nu hopen dat de mensen even enthousiast zijn als ikzelf! 

Vriendelijke groetjes, 

 

Josefien    november 2021

 

Dag Nele,

Het was even geleden dat ik het verslag van mijn kerntalentenanalyse terug had doorgenomen.

Het heeft me net een enorme energieboost gegeven en duidelijkheid geschept over welke beslissing ik moet nemen. 

Nogmaals bedankt voor alles!

Groeten, 


Bram oktober 2021

 

 

Dag Nele,

Onze dochter is ondertussen Sociaal Werk begonnen. Ze is heel blij en ik heb de indruk dat ze opnieuw open bloeit. Bedankt voor je begeleiding, het heeft haar enorm geholpen en zelfzekerheid gegeven! 

E.      oktober 2021

 

Nele is een aangenaam persoon. Ze neemt je liefdevol mee in haar manier van werken.

Marlyn oktober 2021

 

Nele laat je op haar eigen manier tot de inzichten komen die je nodig hebt om jezelf beter te begrijpen. Na de begeleiding weet je heel goed wat je sterke en minder sterke talenten zijn, maar ook waardoor je op bepaalde dingen/situaties vastloopt. Deze begeleiding is niet enkel goed voor je loopbaan maar kan gebruikt worden in al je doen en laten. Het is zeker en vast een aanrader om sterker in het leven te staan!

Nele F.        oktober 2021

 

Net een KernTalentenanalyse laten doen voor onze dochter van 17. Ik ben echt onder de indruk van de methode maar vooral van hoe Nele dat doet. Ze biedt veiligheid en legt alles super helder uit. Ze is duidelijk erg onderlegd in de methode en in het coachen van mensen.
Je krijgt meteen inzichten in je kwaliteiten en in je energiegevers en energievreters zodat je concrete handvaten hebt om mee verder te gaan. Een KernTalentenanalyse bij Nele is echt een cadeau voor het leven!

Nathalie C. - augustus 2021

 

Nele, ik heb het verslag goed ontvangen en ondertussen met aandacht gelezen. Er is heel wat om fier op te zijn en te koesteren, dank je wel! Ik heb er een stuk vertrouwen mee teruggevonden, waar ik heel blij mee ben. Een aantal dingen moet ik in perspectief zien, ik geloof er ook in en ik werk eraan.

Christine - augustus 2021

 

Ik voel al lang dat er iets in mijn leeft dat naar buiten wil komen en ik was op zoek naar wat dit precies is. Ik wou aan de hand van loopbaancoaching met KernTalentenanalyse iets dichter bij mezelf staan, mezelf opnieuw leren ontdekken en voelen wat precies diep in mij leeft. Ik wou antwoorden op mijn vragen: klopt het wat ik nu voel? Welke richting wil ik, zal ik, uitgaan?
Het was frappant om te zien hoe goed mijn persoonlijkheidskenmerken in kaart werden gebracht aan de hand van de analyse. Zaken die ik misschien van mezelf ergens wel “wist”, werden nu ook uitgesproken en benoemd. Dat gaf mij bevestiging en helderheid. Ik wil nu vooral gaan voelen wat in me leeft, wat ik het liefste doe en ik wil me daar verder in gaan verdiepen. Ik wil mijn eigen project rond gezonde voeding en een gezonde levensstijl nu alle ruimte geven om te groeien.

Griet - augustus 2021

 

Dag Nele,

Alvast bedankt om het verslag zo snel al door te sturen. Het is een heel uitgebreid verslag waar je heel veel tijd ingestoken hebt, waarvoor heel veel dank. Ik zal het koesteren en dicht bij me houden en er regelmatig in lezen. Ik ben vooral heel blij dat ik nu toch wel weet wat mijn kerntalenten zijn. Ondertussen heb ik al 2 kleine stapjes verwezenlijkt en dat geeft me een goed gevoel ! Ik heb opnieuw een doel.
Ik ben je heel dankbaar voor alle inzichten!
 
Nathalie B. - augustus 2021

 

Hallo Nele,

Net eens je verslag van mijn analyse doorgenomen. Het is zeker een methodiek waar ik enthousiast over ben! Geen idee hoe je het gedaan hebt, maar op drie uur lijk je me beter te kennen dan mensen die mij al jaren kennen. Ik wil je nog eens bedanken voor de extra tijd die je hebt genomen en de extra tips. Het is leuk om te zien hoe jij gepassioneerd bent door je job en de KernTalentenmethode op zich. Het is iets op je lijf geschreven!

Liesbeth - augustus 2021

 

Dag Nele,
Ik ben zo dankbaar dat ik mezelf een KernTalentenanalyse bij jou gunde. Het klinkt misschien cliché en overdreven, maar voor mij heeft het werkelijk mijn leven opnieuw op de rails gezet. En niet de rails van een Intercity-treintje, maar werkelijk de rails van een TGV!
Als ‘achterblijver’ van een meerling is het voor mij een hele zoektocht geweest om te weten wat bij mij hoort en wat bij mijn zus en bij mijn broer hoort. Ik zat compleet vast in die verwarring en vooral op professioneel vlak werd die verwarring maar niet helder. Die slingerbeweging, waar ik geen vat op had, maakte mij bij momenten bijna gek!
Door de KernTalentenanalyse vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Alles werd opeens zo glashelder! De schijnbaar onverzoenbare tegenpolen waren kennelijk geen tegenpolen maar verschillende manieren waarop mijn sterkste talent, creativiteit, tot uiting kwam! Dat was een kanjer van een inzicht. Ik kon opeens zo mild naar mezelf kijken en naar het proces waar ik al die jaren in verstrikt had gezeten.
Ik ging naar Nele met de verwachting om mijn eigen ‘kern’ te vinden. En eerlijk gezegd was ik een beetje sceptisch: kon mijn jarenlange ellende door die eenvoudige methode worden opgelost? Het resultaat is werkelijk fenomenaal: ik ben niet te stoppen! Ik kan opnieuw putten uit een tomeloos vat energie, ik ben gestopt met mezelf klein te houden, mijn uitstelgedrag is voorbij. Alle klussen die al jaren op het lijstje in mijn hoofd stonden, worden één voor één geschrapt. Wat een verlichting!
Het is even wennen aan die échte versie van mezelf, maar het geeft zoveel voldoening om er eindelijk kennis mee te maken en om eindelijk mijn ruimte te kunnen innemen.
Ik raad het iedereen aan!
Nele, dank je wel voor de afgestemde en begripvolle manier waarop je mij hierin begeleidde.

K. - augustus 2021

 

Hallo Nele,
Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de tijd en de energie die je in mijn kerntalentenanalyse hebt gestopt (en nog zal stoppen voor het verslag).
Het beeld dat je van mij geschetst hebt, klopt en zet mij verder aan tot nadenken.
Ik voel bevestiging in hetgeen nu goed gaat, maar ook bevestiging in de punten die aangepakt moeten worden.
Nu zal het kwestie zijn van door te zetten en te blijven verder denken.
Alleszins bedankt voor deze belangrijke eerste stap in dit proces.

Kristina - juli 2021

 

Met de KernTalentenanalyse heb ik een duidelijk kader gekregen, waarmee ik mezelf beter begrijp en waarmee ik me bewust ben van wat er mij energie geeft of net energie kost. De KernTalentenanalyse en gesprekken met Nele hebben me geholpen om te begrijpen waarom ik bij bepaalde jobs of projecten in het verleden mij goed of net niet goed voelde. Dit inzicht wil ik nu ook gaan toepassen bij nieuwe projecten en eventueel een volgende job. Ik heb de woorden gekregen om mijn sterktes en verwachtingen duidelijk naar collega’s en leidinggevenden te communiceren, op een constructieve en open manier. Met de KernTalentenanalyse kan ik nu aan de slag om mijn carrière doelbewust de richting te geven die ik zelf wil.

Matthias - juli 2021

 

Nele,

Wauw 😊 bedankt! Deze bevestiging doet heel veel deugd!
Het wordt een uitdaging om alles te blijven combineren en om voor zoveel dingen tijd te blijven maken, want ik wil zoveel. Nu snap ik nog beter waarom ik graag zoveel doe op een dag en waarom ik precies zoveel dagen te kort kom per week.
Dat er een heel hevig enthousiasme in me schuilt voor zoveel moois in de wereld, een heel groot vuur dat brandt en nooit zal doven bij zoveel dingen die ik doe, dat ik op zoveel momenten kan voelen hoe het mijn hart en ziel verwarmt, daar ben ik dankbaar voor en zoals Bruce Springsteen het zingt:
“we gotta keep the fire burning
come on and dream baby dream”
Nele, ik bewonder jou, door wie je bent en wat je doet. Het zal heel veel mensen tot goede inzichten brengen...
Ik heb er zeker iets aan gehad, ik was heel benieuwd en vond het een enorm leuke ervaring.
Nu zal ik me minder rap schuldig voelen voor het feit dat ik graag veel eieren leg en ik zal zeker blijven omeletten maken.
Ieder jaar leer ik mezelf een beetje beter kennen en door het ontdekken van mijn KernTalenten zet ik weer een stap in de goede richting.
Eigenlijk kende ik mezelf al redelijk goed, zoals jij ook zelf zei, maar toch... ik begrijp mezelf precies beter, daardoor wil ik dus zoveel 😊 Ik dacht al dat ik 'gewoon' 'bijna nooit' tevreden of voldaan was 😊.
Een dikke merci Nele!
Ik zal blijven proeven en genieten van mijn omeletjes!

Hanne (28) - mei 2021

 

Nele heeft mij met de KernTalentenmethode doen inzien dat wat ik op professioneel vlak wil geen stap terug is, maar dat het een groeistap is. Een stap om dichter bij mezelf te komen en te blijven.

Veronique - mei 2021

 

Met behulp van de KernTalentenmethode zorgde Nele vooral voor een bevestiging. Een bevestiging dat ik in mijn vorige job veel energie verloor aan zaken die niet bij mijn persoonlijkheid en KernTalenten passen. Mijn KernTalentenanalyse zorgde voor een betere verwoording van mijn gevoelens op zowel werkvlak als persoonlijk vlak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zeer gericht op zoek kon gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik heb deze ondertussen ook gevonden.

Jonas (24) - april 2021

 

Nele heeft me bepaalde zaken doen inzien, zaken waarvan ik wist dat deze diep verborgen zaten in mezelf, maar niet of te weinig naar boven kwamen.
Ik ken nu mijn KernTalenten, waardoor ik meer mogelijkheden zie op professioneel vlak. Sindsdien durf ik ook meer in die richting te denken en handel ik er eigenlijk ook naar. De heel rustige en duidelijke aanpak zorgde ervoor dat ik de energie voelde die ik nodig had om in beweging te komen. Nu durf ik eigenlijk meer in mezelf te geloven.
Nele heeft er met de KernTalentenmethode voor gezorgd dat ik een beter zelfbeeld op professioneel vlak bekomen heb. Nu weet ik dat ik mag geloven in mezelf en in mijn eigen kwaliteiten.
Bij deze…dank je wel, Nele! Ik raad iedereen die wat in de knoei zit met zichzelf op professioneel vlak aan de stap naar loopbaanbegeleiding bij Groeistap te zetten.

Pieter (39) - april 2021

 

Als persoon maar ook vanuit mijn werkgebied (studiebegeleiding & coaching onderwijssector), maakte ik een afspraak bij Nele voor een KernTalentenanalyse. De vragenlijst die me werd opgestuurd, katapulteerde mij terug naar mijn kindertijd... Bij het duidingsgesprek werden al mijn antwoorden verder onderzocht a.d.h.v. een zeer aangenaam gesprek. Eindelijk een analyse die geen nare herinneringen oproept, pijnpunten onder de loep neemt of obstakels uitvergroot, maar gewoon vertellen over je ‘leukertjes’. Het spreekwoordelijke ‘ijs’ moest dus niet gebroken worden, de tijd vloog voorbij. En dan was het spannend… kaarten werden op tafel gelegd… En dan zit je daar, starend naar een ongelooflijk gedetailleerd én to-the-point beeld van jezelf. Ik werd er niet alleen stil van, tranen welden op, verklaringen voor wat goed gaat en wat minder, liggen op de tafel. Eenmaal buiten, op de terugrit naar huis, kreeg ik een enorme boost om ervoor te gaan: weg met al mijn twijfels en onzekerheden. ‘Gewoon springen’, zei ik tegen mezelf. Als persoon heeft de Kerntalentenanalyse mij de kracht gegeven om te kiezen voor wat ik écht wil. Ook als jongerenbegeleider ben ik helemaal overtuigd van het nut van deze verbluffende analyse. Ik ben fan van de KernTalentenmethode!

Sylvia - april 2021

 

Joepie! Ik ben normaal!
Alle puzzelstukjes vallen samen en alles wordt duidelijk. Precies een verademing, een gevoel van thuiskomen, een gevoel van WAW! Een heel blij gevoel in de goede richting aan het werk te zijn en inzicht in wat ik in de toekomst beter wel en beter niet op mij neem.

Nathalie - maart 2021

 

Dag Nele
 
Wat een mooi verslag, ontroerend om te lezen. Het klopt volledig met hoe ik me voel. Dankzij mijn loopbaantraject met KernTalentenanalyse kan ik nu meer en meer begrijpen waar al mijn vreemde trekjes/gevoelens vandaan komen. En hoe ik dit kan invullen/aanpakken. Ik krijg ongelofelijk veel zin om mijn project om te zetten in iets concreets!
 
Dit document is echt goud waard en verdient een plekje boven mijn bed. Zelfs op een moment waar ik me wat minder voel, zal dit mij erdoor helpen.
 
Hartelijk dank voor deze kans en deze mooie woorden! Ik heb ongelofelijk veel goesting in de toekomst.

Marlies - februari 2021

 

Bedankt voor de mooie, gepassioneerde uitleg. Een 10/10 voor de beleving bij deze inzichten. Je hebt hier duidelijk je roeping in gevonden!
De online analyse heb je heel goed gedaan! Nu ik zelf een analyse heb gehad, ben ik nog meer fan van de KernTalentenmethode!

Lore - november 2020

 

Mijn KernTalentenanalyse was voor mij op heel veel vlakken een echte eye-opener, zowel privé als professioneel. Ik vond het superinteressant om hiermee bezig te zijn, ik heb mezelf weer beter leren kennen. Ik ga dit zeker aanraden aan mensen die ook open staan om hun horizon wat te verruimen of die bezig zijn met persoonlijke groei. Ik vind dat jij dit heel goed doet als coach ook, ik zie dat je opleeft, je straalt echt terwijl je dit doet. Je logo is mooi en origineel en past bij jou en de dingen waarmee je bezig bent in je eigen zaak. De online analyse met je PowerPoint, je Teams-presentatie is heel vlot en persoonlijk verlopen, je schriftelijk verslag achteraf ... alles is heel goed. 
Ik ga dit zeker aan nog mensen aanraden die op zoek zijn, dan zou ik hen zeker doorverwijzen naar jou.
Bedankt voor alle tijd en energie!

Angelique - november 2020

 

Mijn loopbaanbegeleiding met KernTalentenanalyse is enerzijds een bevestiging van wat ik vermoedde en anderzijds toch een verrassing. Ik zal het nog even moeten laten bezinken en ik wil zoeken hoe ik bepaalde sterke KernTalenten beter tot hun  recht kan laten komen en hoe ik andere, kleine en halve KernTalenten minder op de voorgrond laat treden om zo minder energie te verliezen.
De begeleiding heeft sowieso gezorgd voor een nieuwe wending: ik kijk anders naar mezelf en naar naar mijn collega’s en leidinggevende. Ik besef dat zij wellicht andere KernTalenten hebben dan ik en zo heb ik minder frustraties.

Ilse - september 2020