Wanneer je weet wat je karakter, talenten en motivatie zijn, kun je bewuster kiezen voor dat waar jij blij van wordt en in je flow raakt.

Een degelijke kennis van je KernTalenten kan je helpen om de juiste keuzes te maken op alle belangrijke momenten in je leven. Ook in het kader van preventie van burn-out of bore-out biedt jouw persoonlijke KernTalentenconstellatie inzicht in activiteiten die voor jou een energiebron of een energielek zijn. Een analyse brengt zowel je sterktes als je mogelijke valkuilen in kaart.

Het KernTalentenrapport is een héél persoonlijk verslag van je unieke profiel. Hierin worden alle 23 KernTalenten, met hun verschillende componenten, ten opzichte van elkaar gewogen en beschreven. Het rapport geeft je een houvast om keuzes aan op te hangen en het inzicht dat je nodig hebt om op een energievolle en succesvolle manier aan de slag te gaan.

De KernTalentenmethode stelt de mens centraal en maakt geen gebruik van types of hokjes. Iedereen is uniek en zo ook ieder zijn KernTalentenprofiel.