Loopbaanbegeleiding tarieven

Voor loopbaanbegeleiding kan je loopbaancheques inzetten. De Vlaamse Overheid wil met het systeem van loopbaancheques mensen aansporen om actief over hun loopbaan na te denken en hun carrière in een richting te sturen die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en sterktes. Ook preventie van en re-integratie na een burn-out en bore-out behoort tot het domein van de loopbaancheques.


Je betaalt zelf slechts 40 euro per loopbaancheque! Elke werknemer en zelfstandige met minstens 7 jaren werkervaring heeft om de 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque geeft je recht op 4 uren loopbaanbegeleiding, je tweede cheque op 3 uren loopbaanbegeleiding. 


Je krijgt dus 7 uren loopbaanbegeleiding voor slechts 80 euro, steeds gebaseerd op een kerntalentenanalyse met een uitgebreide en persoonlijke bespreking.

De werkelijke waarde van dit traject bedraagt 1188 euro. Dankzij de subsidies van de Vlaamse Overheid kan jij dus van een bijzondere korting genieten!
Meer info over loopbaancheques vind je  via deze link.
Ik maak deel uit van het ervaren team van loopbaancoaches van het gemandateerde loopbaancentrum It makes sense. Hierdoor kan je bij mij ook terecht met loopbaancheques.

Heb je nog geen recht op loopbaancheques of heb je geen loopbaancheques meer? Ook dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding met kerntalentenanalyse.


Tarieven kerntalentenanalyse zonder loopbaancheques:

altijd inclusief: intakegesprek met scherp stellen vraag en met duiding methode / vragenlijst leukertjes / check vragenlijst / volledige feedback van jouw kerntalentenprofiel met
koppeling aan eigen professioneel en persoonlijk verhaal en bespreking inzichten / visueel overzicht van jouw kerntalentenprofiel / uitgebreid, persoonlijk en levenslang geldig kerntalentenverslag met de volledige uitleg van jouw kerntalenten (sterk, half, klein) met alle basiscombinaties en voor jou belangrijke extra kerntalentenkoppelingen, een oplijsting van jouw energiegevers en jouw energievreters, enkele persoonlijke aandachtspunten en jouw
unieke ‘Coretalentsfingerprint’.
-Voor particulieren en zelfstandigen vrijgesteld van BTW: 550 euro excl. BTW ( 660 euro incl.BTW).
-Voor ondernemers die BTW-plichtig zijn: 660 euro excl. BTW ( 792 euro incl. BTW).

Uurtarief:
Extra uren bovenop de uren van de loopbaancheque(s) (1 ste cheque = 4 uren begeleiding / 2 de cheque = 3 uren begeleiding) worden aangerekend aan het tarief van 85 euro per uur (incl. BTW voor particulieren en zelfstandigen vrijgesteld van BTW; excl. BTW voor ondernemers die BTW-plichtig zijn).
Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch of op afspraak. Een goede klik met je loopbaanbegeleider en duidelijkheid over de manier van werken is belangrijk.