Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch of op afspraak.
Een loopbaanbegeleidingstraject bestaat uit een kort of een uitgebreid traject, afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Kort loopbaantraject

STAP 1: intakegesprek

Tijdens het intakegesprek luister ik naar je specifieke vraag en schets ik wat je kan verwachten van de analyse. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur.

 

STAP 2: invullen van een vragenlijst

Zodra je je aangemeld hebt, krijg je toegang tot een eenvoudige vragenlijst. Deze brengt je terug naar je kindertijd tussen 4 en 12 jaar en je favoriete speelgoed, bezigheden en interesses. Denk je dat de kindertijd al te ver achter je ligt? Geen zorgen, het komt vanzelf weer naar boven als je de vragenlijst doorneemt. Het invullen van de vragenlijst duurt ca. 30 minuten en is heel leuk om te doen!

 

STAP 3: eerste analysegesprek

Tijdens een gesprek van ca. 2 uren gaan we de keuzes uit je vragenlijst overlopen en bespreken. Daarna geef ik een uitgebreide uitleg van jouw KernTalenten. Je ontdekt wat jouw KernTalenten zijn en je komt al meteen tot nieuwe inzichten. Via een diepte-interview gaan we na in welke mate je KernTalenten zich tot nu toe gemanifesteerd hebben in je leven(keuzes). Welke van jouw sterke KernTalenten zet jij al in? Welke sterke KernTalenten zijn nog latent aanwezig?

 

STAP 4: verslag

Ik stel een persoonlijk en uitgebreid verslag op met daarin het overzicht van jouw KernTalenten en de uitleg ervan. Dit verslag krijg je via mail of eventueel met de post. Het verslag kun je je leven lang blijven gebruiken, zoals bij ieder keuzemoment waar je nog voor komt te staan. Het omvat een complete analyse van al jouw sterke, halve en kleine KernTalenten in al zijn nuances, combinaties en koppelingen. Het benadrukt wat goed bij je past en geeft ook aan welke taken energie uit je weghalen.

 

STAP 5: tweede analysegesprek

Tijdens een tweede gesprek van ongeveer een uur kunnen vragen over je verslag of over je KernTalenten aan bod komen. We nemen je oorspronkelijke vraag terug onder de loep en gaan die aftoetsen met behulp van je KernTalentenverslag.

 

Uitgebreid loopbaantraject

Het uitgebreide loopbaantraject bevat alle stappen van het korte loopbaantraject en wordt aangevuld door een vervolgtraject volledig op jouw maat. Met individuele loopbaancoaching, gecombineerd met thuisopdrachten, kunnen volgende thema’s aan bod komen: het versterken van je loopbaancompetenties, het ontdekken van je persoonlijke waarden, aandacht voor een betere work- life balance, het meer uitleven van jouw energiegevers en het minder inzetten van jouw energievreters, grenzen stellen en nee zeggen, het ombuigen van je belemmerende overtuigen, eigenwaarde en zelfvertrouwen opbouwen, jobcrafting …
Op die manier ondersteun ik je ten volle in je persoonlijke en professionele groei, zodat jij je volle potentieel naar buiten kan brengen.