Hallo!foto wie ben ik web

Ik ben Nele Bogaert (°1975). Ik ben gehuwd met Pedro en ik ben mama van onze dochter Soetkin en onze zoon Pepijn.
In mijn 25-jarige onderwijservaring was begeleiding van mensen de rode draad. Op weg gaan met jongeren en volwassenen en hen zien “groeien”, maakt mij echt gelukkig.

Naast mijn functie van leerkracht, was ik lid van het team leerlingenbegeleiding en van de werkgroep “Methode en Motivatie”. Ik werkte op school als leercoach. Ik was 15 jaar mentor in aanvangs – en stagebegeleiding en 6 jaar interne vertrouwenspersoon. Vanuit die laatste twee functies begeleidde ik ook volwassenen.

Mijn functie van interne vertrouwenspersoon heeft mij ten volle doen beseffen en voelen dat mensen begeleiden mijn passie is en heeft mij verdere stappen laten zetten in de wereld van coaching. Ik ben erg geboeid door mensen en hun verhalen. Door steeds meer met begeleiding bezig te zijn, heb ik hierin mijn missie ontdekt en heb ik in 2018 de stap gezet om mijn eigen praktijk Groeistap op te richten om zo nog vaker het beste uit mensen te kunnen halen.

Authenticiteit, empathie, openheid, fijngevoeligheid, vertrouwen, veiligheid, positiviteit staan centraal in mijn coachings.

In mijn vrije tijd geniet ik van momenten met mijn gezin, hou ik van lezen en van lekker eten, ga ik met mijn hond het bos in en ga ik joggen, pik ik graag een concert mee en ontdek ik graag een nieuwe stad.

Welkom op mijn website!