“Groeien” betekent voor mij meer en meer jezelf worden, meer en meer jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Iedereen voelt zich beter in zijn of haar vel als hij of zij de kans krijgt zichzelf te mogen zijn. Op elk moment van zijn of haar ontwikkeling. En om te ontwikkelen moet je vaak starten met ont-wikkelen (terug naar de basis/kern) om vervolgens te komen tot ontwikkeling (bouwen en groeien). De KernTalentenmethode is hiervoor een buitengewoon geschikte tool.

Als gepassioneerd KernTalentenanalist wil ik jongeren en volwassenen laten groeien vanuit hun mogelijkheden en talenten. Met de KernTalentenmethode en via coaching ondersteun ik jongeren vanaf ongeveer 14 jaar en volwassenen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid, hun sterktes en eigenschappen. Op die manier kom je tot het maken van positieve en duurzame keuzes op alle vlakken van het leven: studie, beroep, promotie, persoonlijke ontwikkeling … Ik vind het fantastisch dat ik met deze krachtige methode en via coaching mensen kan inspireren om te gaan voor datgene waar hun ogen van gaan sprankelen. Mensen helpen ontdekken wat hun toegevoegde waarde is, wat hun passie, talenten en drijfveren zijn … ik kan je verzekeren, dat is heel dankbaar werk!

Jongeren en volwassenen (opnieuw) in hun eigen kracht laten staan en versterken in hun eigen natuurlijke beweging, dat is mijn missie.

Vanuit mijn enthousiasme en drive help ik je graag vooruit in je zoektocht naar groei en transformatie, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

 

“A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking,
because her trust is not in the branch, but in her own wings.”