In mijn praktijk wil ik jou begeleiden op vlak van persoonlijke groei en verandering“Groeien” betekent voor mij meer en meer jezelf worden, meer en meer jezelf kunnen, durven en mogen zijn. Leve jouw unieke zelf! Iedereen voelt zich beter in zijn of haar vel als hij of zij de kans krijgt zichzelf te mogen zijn. Op elk moment van zijn of haar ontwikkeling. En om te ontwikkelen moet je vaak starten met ont-wikkelen (terug naar de basis/kern) om vervolgens te komen tot ontwikkeling (bouwen en groeien). De KernTalentenmethode is hiervoor een buitengewoon geschikte tool.

Als gepassioneerd KernTalentenanalist wil ik jongeren en volwassenen laten groeien vanuit hun mogelijkheden en talenten. Tijdens al mijn jaren in het onderwijs, heb ik heel wat getalenteerde leerlingen en ook leerkrachten mogen ontmoeten, waarvan sommigen soms niet wisten welke kant ze op moesten, welke kwaliteiten ze hadden, hoe ze de juiste (studie)keuze(s) konden maken. De KernTalentenmethode ondersteunt jongeren vanaf 14 jaar en volwassenen in hun zoektocht naar hun persoonlijkheid, hun sterktes en eigenschappen. Op die manier komen ze tot het maken van positieve en duurzame keuzes op alle vlakken van het leven: studie, beroep, promotie, persoonlijke ontwikkeling … Ik vind het fantastisch dat ik met deze krachtige methode mensen kan inspireren om te gaan voor datgene waar hun ogen van gaan sprankelen. Mensen laten ontdekken wat hun toegevoegde waarde is, wat hun passie, talenten en drijfveren zijn … ik kan je verzekeren, dat is heel dankbaar werk!

Jongeren en volwassenen (opnieuw) in hun eigen kracht laten staan en versterken in hun eigen natuurlijke beweging, dat is de missie van Groeistap.

Ik help je graag op weg!

 

“A bird sitting on a tree is never afraid of the branch breaking,
because her trust is not in the branch, but in her own wings.”