Loopbaancoaching

Je wil proactief aan de slag gaan om je loopbaan zelf vorm te geven?
Je zoekt een manier om je talenten optimaal in te zetten in je (huidige) job?
Je wil even alles op een rijtje zetten om te kijken welke richting je de komende jaren uit wil?
Je wil een nieuwe uitdaging aangaan maar je durft de stap nog niet te zetten?
Je wil weten of die promotie die je voor ogen hebt je wel gelukkig zal maken?
Je wil je sterke kanten in de kijker zetten zonder jezelf te moeten verkopen?
Je wil elke dag met veel goesting doen waar jij goed in bent?
Je wil een burn-out of een bore-out vermijden?
Je wil weten welke professionele context het best bij jouw talenten, competenties en waarden past?
Je gaat (voor het eerst) solliciteren en je wil weten welke job echt bij jou past?
Je wil je voorbereiden op je functioneringsgesprek?
Je hebt het gevoel dat er meer in je zit maar je kan nog niet benoemen wat precies?
Je wil beter leren omgaan met je hoogsensitiviteit op de werkvloer?
Je wil meer voldoening uit je werk halen?
Je wil weten wat jij nodig hebt om op professioneel vlak te floreren?
Je weet niet meer wat je eigenlijk graag doet en wat je wil?
Previous slide
Next slide

Loopbaanbegeleiding is al lang niet meer alleen mensen begeleiden naar een andere job, maar vooral mensen wakker schudden om het beste uit zichzelf te halen en altijd eigenaarschap op te pakken voor hun eigen loopbaan.

Loopbaanbegeleiding vanuit een kerntalentenanalyse vormt een ideaal startpunt!
Welke voordelen biedt loopbaancoaching bij mij?

We vertrekken van een kerntalentenanalyse.

In een traject op maat van jouw specifieke loopbaanvraag breng ik je kerntalenten in kaart. Hierdoor krijg je een fundament dat je levenslang helpt om positieve en duurzame keuzes te maken vanuit wie je bent, wat je intrinsiek motiveert en wat je goed zal kunnen. Een kerntalentenanalyse geeft je objectief zelfinzicht, zorgt voor een boost in je zelfvertrouwen, verhoogt je zelfsturend vermogen en zet aan tot actie!. Je krijgt de woorden om jouw sterktes, kwaliteiten, wensen, frustraties, valkuilen, patronen te benoemen. Met dit nieuw verworven zelfinzicht kijken we naar je huidige job, naar een eventuele promotie, een nieuwe baan, of misschien de mogelijkheid om zelfstandig iets te gaan ondernemen. Samen komen we tot een gefundeerde en onderbouwde conclusie waar je mee verder kan. Je persoonlijke analyseverslag kan je altijd raadplegen om te kijken of je wel nog ‘on track’ bent met jezelf. Dit verslag blijft levenslang geldig.

Ik bied geen standaard  kant – en – klaar traject aan, maar afhankelijk van jouw vragen, verwachtingen, behoeftes, uitdagingen en tempo stippelen we een traject op maat uit. Op die manier ondersteun ik je maximaal in je persoonlijke en professionele groei, zodat jij je volle potentieel naar buiten kan brengen. De kerntalentenmethode maakt een onderdeel uit van jouw traject

Ik start altijd met een intakegesprek. Ik luister naar jouw specifieke vraag, naar jouw verhaal en naar jouw verwachtingen. Ik schets wat je kan verwachten van de begeleiding. We stellen jouw loopbaanvraag scherp. Het intakegesprek duurt meestal ongeveer anderhalf uur. 

Tarief

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques

Voor loopbaanbegeleiding kan je loopbaancheques inzetten. De Vlaamse Overheid wil met het systeem van loopbaancheques mensen aansporen om actief over hun loopbaan na te denken en hun carrière in een richting te sturen die meer aansluit op hun persoonlijke talenten en sterktes. Ook preventie van en re-integratie na een burn-out en bore-out behoort tot het domein van de loopbaancheques.

Elke werknemer en zelfstandige met minstens 7 jaren werkervaring heeft om de 6 jaar recht op 2 loopbaancheques. Je eerste loopbaancheque geeft je recht op 4 uren loopbaanbegeleiding, je tweede cheque op 3 uren loopbaanbegeleiding. Een loopbaancheque 45 euro. 

Je krijgt dus 7 uren begeleiding voor slechts 90 euro, steeds gebaseerd op een kerntalentenanalyse met een uitgebreide bespreking. Dankzij de subsidies van de Vlaamse Overheid kan jij van een bijzondere korting genieten!  
Meer info over loopbaancheques vind je via deze link. Ik maak deel uit van het ervaren team van loopbaancoaches van het gemandateerde loopbaancentrum It makes sense. Hierdoor kan je bij mij ook terecht met loopbaancheques.

Loopbaanbegeleiding kan zelfs (gedeeltelijk) gratis:

  • als je lid bent van het ACV: zij betalen de eerste loopbaancheque van hun leden terug.
  • als je in de voedingssector werkt: Alimento Groep betaalt beide loopbaancheques terug.

 

Heb je nog geen recht op loopbaancheques of heb je geen loopbaancheques meer? Ook dan kan je bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding met of zonder kerntalentenanalyse. 

Tarief kerntalentenanalyse zonder loopbaancheques voor particulieren

Altijd inbegrepen: intakegesprek met scherp stellen vraag en met duiding methode / vragenlijst leukertjes / check vragenlijst / volledige feedback van jouw kerntalentenprofiel met koppeling aan eigen professioneel en persoonlijk verhaal en bespreking inzichten / visueel overzicht van jouw kerntalentenprofiel / persoonlijk en levenslang geldig kerntalentenverslag met de volledige uitleg van jouw kerntalenten (sterk, half, klein) met alle basiscombinaties, een oplijsting van jouw energiegevers en jouw energievreters en jouw unieke ‘Coretalentsfingerprint’ 

575 euro 

Uurtarief voor particulieren

Individuele loopbaancoaching zonder loopbaancheques, los van een kerntalentenanalyse, en extra uren bovenop de 7 uren bekostigd met loopbaancheques, kost 70 euro per uur. 

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend en kan telefonisch, online of op afspraak in de praktijk. Een goede klik met je loopbaanbegeleider en duidelijkheid over de manier van werken is belangrijk.

Prijzen exclusief BTW. Er is geen terugbetaling mogelijk via de mutualiteit. 

Overtuigd van mijn aanpak of heb je nog vragen? Contacteer mij vrijblijvend.